Детски тържества

детски тържества

Всички ние сме пораснали деца и независимо от възрастта си завинаги съхраняваме детето в себе си. Детството е времето на безгрижните игри, на фантазиите, на безбройните приятели – реални и въображаеми. Чрез празниците на своите деца, всеки се завръща в това вълшебно време и се опитва да реализира мечтите, останали непостижими за него в детството. Ние от “Sweet Memories – Bridal & Events” можем да ви съдействаме в желанието да доставите радост не само на своите деца, но и на самите себе си.детски тържества!

„Детство мое, реално и вълшебно
Детство мое, така си ми потребно,
все се мъча света да обърна,
яхнал пръчка при тебе да се върна”

Всички ние сме пораснали деца и независимо от възрастта си завинаги съхраняваме детето в себе си. Детството е времето на безгрижните игри, на фантазиите, на безбройните приятели – реални и въображаеми. Чрез празниците на своите деца, всеки се завръща в това вълшебно време и се опитва да реализира мечтите, останали непостижими за него в детството. Ние от “Sweet Memories – Bridal & Events” можем да ви съдействаме в желанието да доставите радост не само на своите деца, но и на самите себе си.
За да преживее вашето дете приказни мигове в своя празничен ден, ние подготвяме индивидуален сценарий за всеки детски празник/рожден ден, имен ден, завършване на учебната година, победа в конкурс или състезание и др./, съобразен с възрастта на домакина и неговите гости.
За да оцветим настроението на детското тържество, предлагаме клоун, който да забавлява малчуганите с игри, рисунки по лице, форми от балони, фокуси и др. Детската емоция ще достигне своя връх, ако в разгара на празненството любимият анимационен герой на вашето дете – /Мечо Пух, Спайдърмен, Питър Пан и др./ пристигне на партито, за да му връчи лично мечтания подарък. Забавленията са изцяло съобразени с възрастта, предпочитанията и броят на децата.
За по-големите, между 6 и 13 години, ние от “Sweet Memories” организираме детска дискотека. Професионален аниматор ще забавлява децата с колоритни скечове, музикални игри, караоке и още много различни изненади. Музиката ще избира професионален DJ, познаващ в детайли вкусовете и предпочитанията на децата и няма да се да се умори да изпълнява техните музикални желания и поздрави към домакина на партито. Ще звучат най-новите и любими хитове от световната и българска поп музика.
Пъстротата на тържеството ще постигнем с весела украса от балони с хелий, различни по цвят и форма. Анимираните комплекти за парти – чашки, чинийки, салфетки, покривки, прибори, надписи, ще накарат малките гости да се чувстват наистина специални.

Запазена марка за финала е тортата, чието посрещане може да се превърне в истинска феерия от звуци и светлини с помоща на фойерверки и добре подбран музикален фон.
Очакваме ви с с невероятни предложения и преференциални цени!