За нас – кратко представяне!

за нас

Казвам се Ивелина Георгиева и с гордост мога да кажа, че през 2007 г. създадох Парти и сватбена агенция “Sweet Memories”, която се трансформира в “Sweet Memories – Bridal & Events”.В далечната 2007 г. стартирахме с организацията на детски тържества и така се гмурнахме в света на парти услугите. за нас!

Здравейте!

Това е нашата приказка! Какво бихме искали да знаете за нас? Казвам се Ивелина Георгиева и с гордост мога да кажа, че през 2007 г. създадох Парти и сватбена агенция “Sweet Memories”, която се трансформира в “Sweet Memories – Bridal & Events”.

Естествено началото за нас беше трудно и изпълнено с множество препятствия и непознати пътища, по които преминахме плахо като малко дете, за да достигнем нивото на което сме днес.

В далечната 2007 г. стартирахме с организацията на детски тържества и така се гмурнахме в света на парти услугите. Детските усмивки и сърдечните благодарности от доволни родители, ни изпълниха със самоувереност и решителност, да хвърлим бегъл поглед към “големия ден”, а именно сватбата.

С увеличаването на екипът ни от партньори, направихме голяма крачка и пристъпихме към цялостната организация на сватби. Разбира се, това ново поприще беше непозната територия за нас, но благодарение на оказаното ни доверие от страна на всички младоженци, успяхме да го оправдаем и да докажем дори на себе си неограничените си възможности. Успехът ни се гарантира от творческата фантазия и изключителната отдаденост на младият ни и изпълнен с ентусиазъм екип.

И така годините минаваха, а ние не спирахме да се развиваме и да разширяваме дейността си, като предлагахме нови услуги, сред които кетъринг, тийм билдинг, серенади. Постепенно се превърнахме в агенция, която предлага организация на мероприятия от всякакъв характер.

Дългите разговори с бъдещи младоженци, ни насочиха към една нова по-мащабна идея, чрез която да предложим всичко за “големия ден” на едно място. Отне ни известно време и усилия, за да се решим на тази стъпка към нашето професионално израстване, но сме сигурни в успеха, тъй като разчитаме на моралната подкрепа на вас, нашите клиенти и партньори. Както споменах в горните редове, преобразувахме Парти и сватбена агенция “Sweet Memories” в бранд с името “Sweet Memories – Bridal & Events”. Към палитрата от предлагани услуги, “Sweet Memories – Bridal & Events” добави булчински и официални рокли, сватбени аксесоари. Ние сме официален представител за България на модния бранд Iryna Kotapska.
Това, което ни отличава от останалите е, че за нас няма
невъзможни неща. Неосъществимото на пръв поглед, за нас е само поредното предизвикателство, да докажем своите професионални умения, да се развиваме и усъвършенстваме.

Благодарим на всички наши клиенти и партньори за безрезервното доверие и подкрепа!

Ние съществуваме благодарение на вас!
Ивелина Георгиева