Официални рокли

Официални рокли

Официални роклиSweet Memories – Bridal & Events!

официални-рокли

…Всяка жена трябва да има в гардероба си малка черна рокля...

Ако залагате на класиката, тогава идеалния вариант за вас е разбира се, черната рокля. Все пак, това не означава, че трябва да се слеете с тълпата. A черната рокля може да бъде едновременно официална и елегантна, като прекрасно подчертава красотата ви. Предизвикателство е да се намери правилната черна рокля, която подхожда както на вашата фигура и вкус, така и на съответното събитие.
Независимо дали предпочитате да носите дълга до пода или мини рокля, “Sweet Memories – Bridal & Events” предлага широка цветова гама и различни дължини официални рокли. В случай, че ви предстои абитуриентска, официално събитие или сватба, при нас можете да откриете разнообразие от уникални официални рокли. Никога не е било толкова лесно да изглеждате елегантно в коктейлна рокля с пластове от тюл или в класическа рокля тип Русалка с изрязано деколте. Вариантите са много. По-леките материи като шифон, органза и коприна създават комфорт и усещане за лекота, дори и при най-бурните танци. За по-хладните вечери, препоръчваме тафта, кадифе и дантела.
Официалните рокли имат способността да променят до неузнаваемост всяка жена, придавайки й изисканост, като в същото време подчертават нежността й. Естествено аксесоарите заемат много важна роля в завършека на вашата вечерна визия. Например рокля с дълбоко деколте се допълва прекрасно от по-дълго колие, а роклята без презрамки се нуждае от драматични обеци. Разбира се, роклята е център на внимание, а аксесоарите финалния щрих и затова е добре да обърнете особено внимание при избора им, за да не се получи обратен ефект.

В колекция ни от официални рокли има по нещо за всяка жена!

Жената прави роклята, а роклята – вечерта!