Услуги

Услуги

Сватбата е премиерата на вашето семейство.
Чрез нея вие и вашата половинка ще се представите на обществото. Затова е особено важно как ще го направите.За този специален момент от живота ви, ние, екипът на “Sweet Memories” ще се съобразим изцяло с вашите изисквания и очаквания, за да превърнем бракосъчетанието ви в изключително събитие. Услуги!

Сватби

Сватбата е премиерата на вашето семейство. Чрез нея, вие и вашата половинка ще се представите на обществото. Затова е особено важно как ще го направите.
За този специален момент от живота ви, ние, екипът на “Sweet Memories – Bridal & Events” ще се съобразим изцяло с вашите изисквания и очаквания, за да превърнем бракосъчетанието ви в изключително събитие. Ще съчетаем въображение и стил за да осигурим на вас и вашите гости едно незабравимо изживяване.

Детски тържества

Всички ние сме пораснали деца и независимо от възрастта си завинаги съхраняваме детето в себе си. Детството е времето на безгрижните игри, на фантазиите, на безбройните приятели – реални и въображаеми. Чрез празниците на своите деца, всеки се завръща в това вълшебно време и се опитва да реализира мечтите, останали непостижими за него в детството. Ние от “Sweet Memories – Bridal & Events” можем да ви съдействаме в желанието да доставите радост не само на своите деца, но и на самите себе си.

Тийм билдинг

Екипите в отделните бизнес или други организации се събират за да свършат дадена работа по-лесно. В миналото са останали дните, когато само едно лице е било натоварвано с определена задача. Днес екипите са групи, създадени за да постигнат ефикасно и резултатно поставената им задача. Всеки член на екипа има конкретни умения и способности, които водят до постигането на една обща цел. Също и слабости, но те се компенсират от силните страни на друг член от екипа.

Кетъринг

Ако Ви предстои бизнес мероприятие, абитуриентски бал, градинско парти, откриване на офис или сграда, промотиране на продукт и високото качество и обслужване са Ваш приоритет, то тогава сте попаднали на точното място. Екипът на “Sweet memories – Bridal & Events” Ви гарантира безупречност и професионална организация на всякакъв вид мероприятия.
Ние можем да ви съдействаме .

Серенади

Изненадайте любим човек с нещо различно и оригинално.
За най-влюбените сме подготвили класика в жанра – серенада! Любовта е най-прекрасното и вълшебно чувство на света и именно затова не трябва да спираме и за миг да го показваме на любимия човек.

Нестандартни изненади

Кажете “Обичам те”, “Извинявай” или просто “Благодаря” по един уникален и нестандартен начин. Ако нямате достатъчно време или се колебаете как да го направите ние сме готови да ви помогнем с голямо удоволствие като предложим на вашето внимание най-щурите и оригинални идеи.